Over mij

Hallo,

Welkom op mijn blog, ik ben Sylvia en woon samen met mijn vriend en hond in Oostende op een boogscheut van de zee.

Ik heb 2 prachtige, lieve kinderen die ondertussen al hun eigen stekje hebben.

Koken heb ik al altijd leuk gevonden maar sinds 2018 is die passie meer en meer gegroeid. Ik ben toen mijn Instagram account Sylvia_foodlover begonnen en postte bijna dagelijks gerechtjes. Mijn pagina bleef groeien alsook mijn passie om nieuwe gerechten te ontwikkelen.

Het ene bracht het andere in de hand en uit mijn passie voor koken werd mijn passie voor foodstyling en foodfotografie geboren. Ik volgde online cursussen om te leren manueel te fotograferen en verdiepte me in boeken over foodstyling en fotografie.

Ik hou van het experimenteren met ingrediënten en kruiden tot er een gerecht ontstaat waar mijn smaakpapillen heel blij van worden. Hoe meer je hier in oefent, hoe beter je erin wordt.

Gegrilde groenten heb ik echt een zwak voor. Ze geven zoveel meer smaak aan gerechten, soepen, sauzen,… Ze brengen je gerecht sowieso naar een next level.

Door altijd maar meer tijd in mijn passie te steken, kreeg ik af en toe van bedrijven de vraag om samenwerkingen aan te gaan. De volgende stap was dus een zelfstandig bijberoep beginnen.

Ondertussen heb ik al verschillende samenwerkingen met toffe bedrijven mogen ervaren, leuke events meegemaakt en leuke collega-foodies leren kennen.

Bij mij zal je vooral gezonde gerechten en af en toe ook wel eens iets minder gezonde gerechten vinden maar kleurrijk zijn ze zeker. Zeg nu zelf, hoe meer kleur in je leven, des te mooier hé ! We moeten zelf de slingers ophangen 😉

Als je één van mijn gerechten maakt, laat vooral een reactie achter hoe jij het vond of stuur een foto van jouw gerecht, ik ben benieuwd.

Veel plezier !

Sylvia xx