Chocolade eieren met banaan mascarpone vulling
Dessert,  Home,  Recepten

Chocolade eieren met banaan mascarpone vulling

Zoek je nog een Paasdessert ? Dan zijn deze chocolade eieren met banaan mascarpone vulling een ideaal toetje. Serveer de gevulde chocolade eieren in een gekleurd eierdoosje en ze hebben direct een extra Paastintje, ook ideaal voor de Paasbrunch. Heerlijk brunchen met de familie, uitgebreid borrelen en lekker lang tafelen met vrienden … op en top gezelligheid.

Wil jij ook deze schattige chocolade eieren met banaan mascarpone vulling serveren aan je gasten ?

Ingrediënten voor 4 chocolade eieren :

  • 60 gram mascarpone
  • 50 gram slagroom
  • 1 el witte poedersuiker
  • 1/2 banaan
  • chocolade eieren (middelmatige grootte zodat ze passen in een eierdoosje)
  • gekleurde sprinkles

De chocolade vulling maken :

  • Mix de mascarpone met de suiker, voeg de slagroom erbij en klop tot een stevige massa.
  • Snijd de halve banaan in ministukjes en roer door het mengsel.
  • Snijd met een mes het bovenste stuk van de chocolade eieren af. Vul ze met het banaan mascarpone mengsel en werk af met de sprinkles.

Je kan in plaats van de sprinkles ook suikereitjes of kleine stukjes chocolade gebruiken. Ik ben benieuwd of je ze ook gaat maken en wat je ervan vindt.

Misschien zijn deze chocolade Oreo taartjes met vers fruit ook een goed idee voor Pasen.

Geniet ervan !

Sylvia

Hallo, Ik ben Sylvia en ik ben gepassioneerd door lekker eten en foodfotografie. Op mijn foodblog vind je allerlei heerlijke, gemakkelijke en grotendeels gezonde recepten terug.

6 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *